05 MO Driver Strut Mount issue PLEASE HELP - Page 2 - Nissan Murano Forum
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
post #16 of 18 Old 03-19-2012, 06:04 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yeah we seen those grooves to line it up on and made double sure this time. I know we did befor but made extra sure this time. Wife drove it home and no where else today it hasn't starting popping yet. Hopefully it is finally fixed
synner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 18 Old 03-19-2012, 06:17 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by synner View Post
Yeah we seen those grooves to line it up on and made double sure this time. I know we did befor but made extra sure this time. Wife drove it home and no where else today it hasn't starting popping yet. Hopefully it is finally fixed
Well, hopefully the issue is fixed, we'll be here waiting if it's not.

04 Murano SE AWD
350z midpipe, audio stuff.
85 Toyota MR2
GEN4 3SGTE swap
fortmyerspolice is offline  
post #18 of 18 Old 03-21-2012, 08:05 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Update***** day 3 with the moog mount installed and no pop. I hope it is solved! Stay away from master pro strut mounts from Oreileys at All costs!!!!! They wouldn't give me my money back after 2 mounts but I got in store credit out of them.
synner is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Rate This Thread
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On