Help with installing Metra 99-7612a - Nissan Murano Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
#1 Old 02-23-2013, 11:05 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Help with installing Metra 99-7612a

I am struggling to finalize the installation of this kit.

Two issues I would appreciate help with,

1) there is a 4 pin plug at the bottom of the Metra kit (near the 12 or 16 pin connector). I do not see anything to connect here. Am I missing something?

2) the metra kit never lights or blinks upon starting the car. The kit is not adjusting the heat / air in any way. Is this related to the plug noted above or other?
Mrdouglas00 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 01-30-2014, 10:52 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
im having the same problem if u found a solution please let me know
Vaughn Wright is offline  
#3 Old 01-31-2014, 12:18 PM
Registered User
 
hokey777's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Seattle area
Posts: 959
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Have you tried Metra support?

For Technical Support:
techsupport@metra-autosound.com
tel: 800.253.TECH (8324)

2009 LE AWD Merlot
Loaded w/ NAV 20" rims
hokey777 is offline  
#4 Old 03-09-2014, 09:20 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Were either of you able to resolve this problem? I'm having the exact same issues
Athrelkeld1976 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Rate This Thread
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On