1st Gen (2003-2007) - Nissan Murano Forum
Post New Thread
Threads in Forum : 1st Gen (2003-2007) Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Post
15 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: Want Colder AC? Here's How To Do It! (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
Good job Warhammer and thanks for
Today 03:44 AM
by webbrowan Last Post
113 50,458
 
3 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: Front Lower Ball Joint Replacement (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
i recently done this my self, but the
03-28-2017 09:44 PM
by RobGar35 Last Post
90 73,884
 
13 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: DIY: Power Steering High Pressure line repair (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
THanks for the link, its very helpfull
07-30-2016 08:18 AM
by jankoluvsky Last Post
119 101,374
 
30 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: How To -- High Pressure Power Steering Hose (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
I replaced the high pressure hose on my
07-07-2016 09:27 PM
by gratefullrolf Last Post
83 33,900
 
Sticky Thread Sticky: HOW-TO: Fix rusted/sticking hatch levers! (Multi-page thread 1 2)
That is an awesome post, you did a
05-22-2016 12:29 PM
by 2007se Last Post
24 9,434
Talking
23 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: OEM Navigation Added to 2004 SL (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
If you are using the Magellan 1700 to
04-29-2016 04:45 PM
by ekaxel Last Post
110 48,830
 
I do almost all my own repairs, but my
07-13-2015 08:57 PM
by DreamCar5683 Last Post
10 19,538
 
 
Ours was intermittent, but when it
Today 03:15 PM
by DreamCar5683 Last Post
6 149
 
High Mileage MO,Would I be crazy? (Multi-page thread 1 2)
I have an 04 with 243K, it started
04-25-2017 11:59 PM
by philmo Last Post
19 9,273
 
Good that you got the problem fixed
04-25-2017 01:01 AM
by webbrowan Last Post
13 291
 
I just broke a chrome one off my front
04-24-2017 03:01 PM
by Chad Rose Last Post
13 3,961
 
Anybody have a starting problem with a
04-24-2017 12:11 PM
by feverpuller Last Post
0 33
Thumbs down
So just figured out that the previous
04-21-2017 09:43 PM
by Rick Henry Last Post
5 173
 
Hi, I have in my 06USA Mo still the
04-20-2017 03:43 AM
by Murano06USA Last Post
0 71
Unhappy
I had the same issue a few days ago
04-20-2017 03:00 AM
by PieterT Last Post
2 113
 
Hi there I have a 2006 MO AWD 3.5
04-20-2017 02:55 AM
by PieterT Last Post
0 57
 
The most concerning issue you're
04-18-2017 04:57 PM
by DreamCar5683 Last Post
7 182
Question
I hope the bolts/nuts are not balded
04-18-2017 01:53 PM
by joeh Last Post
3 129
 
Not sure about the murano fuses, but I
04-17-2017 09:58 PM
by Ana's Nose Last Post
4 1,647
 
Unfortunately there are two separate
04-17-2017 02:10 PM
by wendy Last Post
5 200
 
We have done the idle relearn process.
04-16-2017 07:51 PM
by DreamCar5683 Last Post
2 147
Unhappy
Did anyone ever figure his one out? Is
04-16-2017 01:15 PM
by clbroyles Last Post
8 848
 
I going to resurrect this post from the
04-15-2017 11:08 PM
by bmac6996 Last Post
7 17,060
Poll
Original Owner 2006 SL AWD 112500
04-15-2017 06:42 PM
by dmaini Last Post
80 15,589
Smile
If you were the original owner, I
04-15-2017 10:24 AM
by nafddur Last Post
3 247
Question
It's a sad story of being taken
04-14-2017 09:50 PM
by wendy Last Post
3 194
Question
Looks just like mine before I had to
04-14-2017 09:32 PM
by DreamCar5683 Last Post
4 137
 
I had to tackle this job after I made a
04-14-2017 06:55 PM
by DreamCar5683 Last Post
0 51
 
We recently had a very similar
04-14-2017 06:38 PM
by DreamCar5683 Last Post
5 362
 
I just replaced my valve covers with
04-14-2017 06:30 PM
by DreamCar5683 Last Post
2 138
 
If this is the front near the radiator,
04-14-2017 06:28 PM
by DreamCar5683 Last Post
1 75
Thumbs down
Bad PCV Valve, hope it's not too late
04-13-2017 07:58 PM
by MO04 Last Post
2 124
 
My cruise control set light has started
04-08-2017 01:11 AM
by oreoabove Last Post
0 100
 
I would rather have a 10 year old car
04-07-2017 06:24 PM
by RayH Last Post
13 514
Arrow
I'm not very well versed with
04-07-2017 11:33 AM
by wendy Last Post
0 97
 
I purchased the 80w-90 I believe...but
04-06-2017 10:22 PM
by srT4URBO Last Post
7 511
 
sure will and thanks for the good
04-06-2017 09:55 PM
by RobGar35 Last Post
20 543
 
what if the support bearing its bad???
04-01-2017 09:33 PM
by RobGar35 Last Post
20 15,776
 
Bump!
04-01-2017 08:00 PM
by SavageMurano Last Post
1 104
 
Not sure what year your driving, but we
04-01-2017 10:09 AM
by wendy Last Post
2 191
Unhappy
Just to update this thread, we ended up
04-01-2017 09:51 AM
by wendy Last Post
5 377
 
Thanks guys im super late but ill still
03-30-2017 05:29 PM
by SavageMurano Last Post
3 438
 
No shot of radio cluster, so no clue.
03-27-2017 06:06 PM
by Pilgrim Last Post
1 139
 
04 Murano jerks at steady speed (Multi-page thread 1 2)
I thought there was one......
03-27-2017 02:23 PM
by ekaxel Last Post
16 999
 
23 views and no feedback?
03-27-2017 10:50 AM
by PieterT Last Post
1 120
 
Anyone ?
03-27-2017 12:56 AM
by PieterT Last Post
1 132
 
Ive had a couple of common problems
03-24-2017 05:59 AM
by Moko Hikaka Last Post
0 116
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 1 to 40 of 3710 Moderators : 5
 
Forum Tools Search this Forum
Mark This Forum Read
View Parent Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts No new posts Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  

 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off