rear hatch button on hatch suddenly stopped working - Nissan Murano Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
post #1 of 3 Old 06-14-2019, 07:56 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 200
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 65 Post(s)
rear hatch button on hatch suddenly stopped working

Before I go to the dealership.... Is there any way I could have turned off this feature without knowing? The button on the dash works and the keyfob works, but the actual button when the hatch is up suddenly stopped working yesterday... The outside button only releases the hatch with no beeping or motor whatsover.
gabagoo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-14-2019, 11:17 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 333
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 122 Post(s)
Try toggling the power hatch on and off button in the glove box. It might reset it for you. If that doesn't work and you're out of warranty, I would take apart the hatch trim and unplug, clean out contacts and plug button back in..
vortex is online now  
post #3 of 3 Old 06-14-2019, 01:51 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 200
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 65 Post(s)
Thank you Vortex, I must have accidently toggles the button in error. Forgot it was even there
gabagoo is offline  
Reply




Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome