Tpms issues - Nissan Murano Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
post #1 of 2 Old 09-24-2016, 04:52 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Tpms issues

Very long story short......

We were able to determine which corner was not recording, which is the passenger front and I know the new sensor was working properly because we switched it to the right rear and it recorded properly until he dug a little deeper and we had these additional problems

These are the basic chain of events .....

Replaced a sensor that coded low battery
Codes cleared, dummy lite went off but info screen never recorded pressure.
After 20 plus miles the dummy lite came back on.
my mechanic put his scanner back on the system used another tool to activate/reset all four wheels sensors, no change.
Next he went a little deeper into the settings with the scanner tool and somehow all four tires on the info screen stopped recording pressures and now the dummy light is on solid with no blinking when you restart the car.
Any suggestions or help would be greatly appreciated

Have a nice day
Mr. Geller
Mr Geller is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-24-2016, 08:33 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,517
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 97 Post(s)
Not sure, by my impression is that the dealer has to do the programming of the new sensors.
nitely is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Rate This Thread
Rate This Thread:



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome