Nissan Murano Forum

Nissan Murano Forum (https://www.nissanmurano.org/forums/)
-   1st Gen (2003-2007) (https://www.nissanmurano.org/forums/82-1st-gen-2003-2007/)
-   -   Center display, stereo, climate control don't work (https://www.nissanmurano.org/forums/82-1st-gen-2003-2007/222084-center-display-stereo-climate-control-dont-work.html)

Cmamoalii205 02-14-2019 11:32 PM

Center display, stereo, climate control don't work
 
2006 Murano SL- Just changed my alternator and got a new battery. I went to test out my car and noticed that the Center display, stereo and climate control are not working. But it was working perfectly before working on my car. Everything else sounds good. Why did that happen? Please help. Thank you in advance.

nissrano07 02-16-2019 02:02 PM

Check fuses first. Hopefully it's something simple.

Lewis Davis 05-15-2019 09:16 PM

Did you ever solve this issue ? Please share the results.
Thank you

Cmamoalii205 05-20-2019 02:15 AM

My apologies for the delayed response. Once again THANK YOU for the suggestions and pointers. Checked the fuses and had to change them. Now it's working great.


All times are GMT -4. The time now is 06:39 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome