Nissan Murano Forum - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: furfur
Forum: 1st Gen (2003-2007)   02-03-2018, 04:33 PM
Replies: 6
Views: 1,740
Posted By furfur
Turns out after a transmission oil change the...

Turns out after a transmission oil change the transmission issues I was having are gone! Thank GOD!
It's super cold here too so I'm sure that's not helping (-20 - -30c).
Also, my MAF failed...
Forum: 1st Gen (2003-2007)   02-03-2018, 04:30 PM
Replies: 9
Views: 1,061
Posted By furfur
Yeah Quebec City, it's like -20c. I checked...

Yeah Quebec City, it's like -20c.

I checked the engine codes and it's the crankshaft position sensor.. which I just had replaced at the mechanic, so will take it back .

I've got a OBDII reader...
Forum: 1st Gen (2003-2007)   02-03-2018, 04:25 PM
Replies: 14
Views: 16,284
Posted By furfur
My parking brake feels super loose and the...

My parking brake feels super loose and the parking light remains on sometimes when driving.

I found this post and was happy to see some guides, but I also found this which looks a bit more...
Forum: 1st Gen (2003-2007)   01-28-2018, 01:53 PM
Replies: 9
Views: 1,061
Posted By furfur
No I donít have a tool to test for codes but will...

No I donít have a tool to test for codes but will get one I guess.
Thanks for the info.
Forum: 1st Gen (2003-2007)   01-28-2018, 11:02 AM
Replies: 9
Views: 1,061
Posted By furfur
12MPG whatís wrong??

Anyone else getting terrible fuel consumption?

My 2004 gets about 12MPG (18.6L/100km). Iím thinking there may be a sensor somewhere thatís failing and itís runnig rich?
Any ideas?
Forum: 1st Gen (2003-2007)   01-14-2018, 08:23 PM
Replies: 6
Views: 1,740
Posted By furfur
Sorry to drop this in here but it sounds like a...

Sorry to drop this in here but it sounds like a similar symptom to what I had.

Here's what happened to mine: Over the last month or so, after driving when it's warm it should shudder or jerk a bit...
Forum: 1st Gen (2003-2007)   01-14-2018, 02:27 PM
Replies: 4
Views: 543
Posted By furfur
It's on about 115 miles. I've only had it for...

It's on about 115 miles. I've only had it for about 6 months so no, never changed the fluid.
Good point about getting a rear-ended one.
Forum: 1st Gen (2003-2007)   01-14-2018, 02:24 PM
Replies: 4
Views: 543
Posted By furfur
Yes, I'll drop it at the mechanic first and get...

Yes, I'll drop it at the mechanic first and get them to diagnose. If they're happy to install a used transmission, I'll get one from ebay/kijiji
Forum: 1st Gen (2003-2007)   01-14-2018, 12:55 PM
Replies: 4
Views: 543
Posted By furfur
CVT Failing - buy a used one from wrecker??

Hello,

I have a 2004 Murano SE that has failing CVT I'm pretty sure.

Car will barely pull forward with foot on the gas, it crawls along and I've been smelling oil in the cabin over the last...
Forum: New Member Introductions   01-07-2018, 04:02 PM
Replies: 0
  Gidday
Views: 244
Posted By furfur
Gidday

Signed up for an account here after buying an '04 MO.
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome