Nissan Murano Forum banner

Search results

1-13 of 13 Results
Advanced Search
  1. 2009 Battery issue

    2nd Gen (2009 - 2014)
    My 2009 Murano S is on its third battery this year, the alternator and starter checked out fine but something is drawing power from the battery. Any help please.
  2. Possible wheel bearings?

    2nd Gen (2009 - 2014)
    I had the same issue on my 09 it ended up being the wheel hub.
  3. Tire sensors and Key fob replacement

    2nd Gen (2009 - 2014)
    My tire sensor light has been on for a year and i was wondering the same thing.
  4. 2009 transmission

    2nd Gen (2009 - 2014)
    It is an AWD
  5. 2009 transmission

    2nd Gen (2009 - 2014)
    I had the wheel bearings inspected and the said they were fine
  6. 2009 transmission

    2nd Gen (2009 - 2014)
    I have a humming , grinding noise on my 09 murano that gets louder the faster i go, the wheel bearings are fine so what could be making that noise?
  7. 2009 Murano low tire light stays on

    2nd Gen (2009 - 2014)
    My low tire light stays on and my pressures are good and the tire sensors checked out good. Anyone else experienced this?
  8. Dash lights

    Problems
    Why did all of my dash lights come on ? I have a 2009 S murano
  9. VDS off light

    2nd Gen (2009 - 2014)
    My vds off light came on and will not turn off when i press the button on my 2012 Murano
  10. Dash lights

    2nd Gen (2009 - 2014)
    It is a 2012 Murano s
  11. Dash lights

    2nd Gen (2009 - 2014)
    What would cause my brake and vds off lights to come on my dash ?
  12. Engine light

    2nd Gen (2009 - 2014)
    Hopefully just the O2 sensor
  13. Engine light

    2nd Gen (2009 - 2014)
    Hi, i have a 2009 Murano with 117000 miles on it and i got a PO420 code . Has anyone else gotten this?
1-13 of 13 Results
Top