Nissan Murano Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
777 Posts
Discussion Starter #1
I tried to set up a poll & marked the
Post the "Yes! post a poll" box, but did not see how to set up answer options???
 

·
Registered
Joined
·
777 Posts
Discussion Starter #2
admin - Once I figured the poll option out, I tried to edit it & delete this question & it takes me to the acuramdx.org message & doesn't let me do it????

I know you do both of these but it appears these 2 boards are tied togethor somehow?
 

·
Registered
Joined
·
777 Posts
Discussion Starter #4
Admin - I did it again & got this??? Note the first line

acuramdx.org Message
You do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
You do not have permission to access the page that you were trying to. Are you trying to edit someone else's post or trying to access administrative features? Check that you are allowed to perform this action in the Forum Rules.
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Logged in user: KSmurano [logout]


Forgotten your password?



Forum Jump:
Please select one: -------------------- Private Messages User Control Panel Who's Online Search Forums Forums Home -------------------- General -- General Discussions -- Problems -- Polls -- Comparisons -- Gallery -- Detailing -- Accessories -- Classifieds -- Maintenance -- Audio & Electronics -- Off Topic Off Topic -- General Off Topic -- Wine & Cooking -- Sports & Outdoor Adventure -- Home Electronics -- Health & Fitness -- Computers & High Tech -- Pets -- Current Events -- Other Automobiles -- Games & Humor -- TV & Movies Site Related -- Announcements -- Comments & Suggestions -- Software Related Questions & Answers Dealers -- Your experience Clubs -- OKI -- SF Bay Area -- Tri-State -- Washington DC/Metro Area -- SoCal -- Atlanta -- Northwest -- Canada -- Midwest -- North Texas/DFW Area -- New England -- Triangle/RTP Additional Features
 

·
Registered
Joined
·
472 Posts
When I look at a poll and vote, I can't return to the main thread by using the "Back" button. I seem to be in a loop returning to the poll.
 

·
Mr. 3 K, 3/3/5. 5K,10/5/7
Joined
·
5,100 Posts
It's a "Loop De Do" if I every saw a "Loop De Do"! :D
 
1 - 6 of 6 Posts
Top